Σημείωμα Τα συγχαρητήριά μας! Σας έχει δοθεί το ακόλουθο promotion: Παράδοση Εντός Νομού Αττικής | Δωρεάν Μεταφορικά

VIKING Elite Gym Πολυόργανο Γυμναστικής

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 700.00 
617.00 
Κερδίζετε: 83.00 € (12%) - 12%
1 εως 3 ημέρες
Συνεργαζόμενο Ταχυμεταφορέα | Παραδοση στην Αττικη - 0.00 € >> Αλλαγή Μεταφορικών
+

Ιδιαίτερα κομψό και λειτουργικό πολυόργανο γυμναστικής το Viking Elite Gym μας προσφέρει μια πλειάδα ασκήσεων που καλύπτει
όλο το σώμα αλλά και μια ποικιλία στον τρόπο εκτέλεσης τους ώστε να «χτυπάμε» τους μυς από
διαφορετικές γωνίες για καλύτερα αποτελέσματα.
Τα 90 κιλά ενσωματωμένα βάρη που φέρει, σε συνδυασμό με την επαγγελματική του κίνηση το κάνουν ένα πραγματικό εργαλείο μυϊκής ανάπτυξης!

Πραγματικά δεν θα μας λείψει το γυμναστήριο αφού χάρις στην πληθώρα των ασκήσεων, των ρυθμίσεων και των λαβών που διαθέτει,
μας επιτρέπει να εκτελέσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής για κάθε μυϊκή ομάδα ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουμε να
δομήσουμε ένα  πλήρες εβδομαδιαίο προπονητικό πλάνο, όπως κάνουμε σε ένα επαγγελματικό χώρο άθλησης!

Ταυτόχρονα η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη με κατασκευή από ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα, συρματόσχοινα αεροπορικού
τύπου και υψηλής ποιότητας τροχαλίες και ρουλεμάν ώστε να προσφέρει σωστή εκτέλεση των ασκήσεων χωρίς τραυματισμούς και να έχει αντοχή στην χρήση.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

90 κιλά ενσωματωμένα βάρη, πλαστικοποιημένα για να μη θορυβούν και προστατευμένα από μεταλλικό κλωβό.
Ψηλή τροχαλία για έλξεις πλάτης.
Μηχανή πιέσεων στήθους / κωπηλατικής πλάτης. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της θέσης έναρξης για την πίεση ή την έλξη των λαβών.
Πεταλούδα εκτάσεων, με λαβές μεγάλης ελευθερίας κινήσεων, για δυναμικές εκτάσεις στήθους και ανάστροφες εκτάσεις για εκγύμναση των οπίσθιων δελτοειδών και ραχιαίων μυών
Ξεχωριστή τροχαλία εκγύμνασης κοιλιακών και τρικέφαλων, πάνω από το ύψος της κεφαλής.
Μηχανή εκτάσεων πρόσθιων μηριαίων και κάμψεων οπίσθιων μηριαίων.
Χαμηλή τροχαλία έλξεων με κόντρες ποδιών για εκγύμναση χεριών, πλάτης, τραπεζοειδών, μηριαίων προσαγωγών – απαγωγών.
Συμπεριλαμβάνονται τα ανάλογα προσαρτήματα – λαβές (εξάρτημα/λαβή κοιλιακών, δέστρα αστραγάλων, μονή λαβή).
Το κάθισμα ρυθμίζεται κατά ύψος για την εύρεση της ιδανικής θέσης, ενώ όλα τα μαξιλάρια κατασκευάζονται από πυκνό – ορθοπεδικό υλικό για την σωστή στήριξη του σώματος.
Η ηλεκτροστατική βαφή του σκελετού περιορίζει τις γρατζουνιές και την οξείδωση, ενώ το βιομηχανικό πολυπροπυλαίνιο που περιβάλλει τα συρματόσχοινα εξασφαλίζει τη καλή ροή και την αντοχή στο χρόνο.
Μέγιστο βάρος ασκούμενου: 150 κιλά
Διαστάσεις μηχανήματος Μ/Π/Υ : 195/162/210 εκ.
Βάρος μηχανήματος : 165 κιλά.
Διαστάσεις συσκευασίας : 1η κούτα 203/42/21, 2η κούτα 113/104/15
BRAND:
Viking

Οι Παραγγελίες για το Λεκανοπέδιο Αττικής (εκτός νήσων)

Αποστολές στην Αττική γίνονται με μεταφορικό μέσο της εταιρείας ή με Courier.

Παραλαβή από την Έδρα μας .(Επιθυμητή η τηλεφωνική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας).


Αποστολές παραγγελιών Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.(Υπόλοιπη Ελλάδα).

Σε αυτήν την περίπτωση οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενο ταχυμεταφορέα ή με τα ΕΛΤΑ (Απλό ταχυδρομείο).

Τα Υπερμεγέθη προιόντα (Άνω των 20kg) αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.

Στις αποστολές με Μεταφορική Εταιρεία το σημείο παραλαβής ορίζεται το εκάστοτε υποκατάστημα της μεταφορικής εταιρείας στην πόλη διαμονής σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση κατ'οίκον πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Αττική (Εξαιρούνται τα νησιά)
Παραλαβή - Από το κατάστημα (Δωρεάν) Παραλαβή από το κατάστημα (Δωρεάν).
Επικοινωνήστε Μαζί μας για επιβεβαίωση Διαθεσιμότητας
Λεκανοπέδιο Αττικής (Εκτός νησιών) - Παραγγελίες έως 59€ (+4,90€ τα πρώτα 2 kg, +0,20€ κάθε επιπλέον) Αποστολή για παραγγελίες κάτω των 59 €, μέσω courier ή μεταφορικού της εταιρείας εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Εξαιρούνται τα νησιά) με 4,90 € για τα πρώτα 2 ογκομετρικά κιλά και 0,20 € για κάθε επιπλέον ογκομετρικό κιλό.
Λεκανοπέδιο Αττικής (Εκτός νησιών) - Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 59 € (Δωρεάν) Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 59 €, ανεξαρτήτως βάρους, μέσω courier ή μεταφορικού της εταιρείας εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Εξαιρούνται τα νησιά).
Υπόλοιπη Ελλάδα
Εκτός Αττικής - Παράδοση μέσω Courier (+4,90 € τα πρώτα 2 kg, +1,00€ κάθε επιπλέον) Παράδοση μέσω courier εκτός Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του νομού Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας) με 4,90 € για τα πρώτα 2 ογκομετρικά κιλά και 1,00 € για κάθε επιπλέον ογκομετρικό κιλό.
Εκτός Αττικής - Δωρεάν παράδοση μέσω Courier για παραγγελίες άνω των 150 € και κάτω των 20 kg (Δωρεάν) Δωρεάν παράδοση μέσω Courier εκτός Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του νομού Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας) για παραγγελίες άνω των 150 € με ογκομετρικό βάρος κάτω των 20 κιλών.
Εκτός Αττικής - Αποστολή
μέσω ΕΛΤΑ (+4,90€ τα πρώτα
2 kg, +0,70€ κάθε επιπλέον).
Παράδοση μέσω ΕΛΤΑ εκτός Αττικής. Το κόστος αποστολής μέσω ΕΛΤΑ εκτός του νομού Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του νομού Αττικής) είναι: 4,90 € για τα πρώτα 2 κιλά και 0,70 € για κάθε επιπλέον κιλό βάρους. Μέγιστο μήκος συσκευασίας έως 150εκ και βάρος έως και 20 κιλά.
Εκτός Αττικής - Δωρεάν Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ για παραγγελίες άνω των 150 € και κάτω των 20 κιλών (Δωρεάν) Δωρεάν παράδοση μέσω ΕΛΤΑ εκτός Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του νομού Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας) για παραγγελίες άνω των 150 €. Μέγιστο μήκος συσκευασίας έως 150εκ και βάρος έως και 20 κιλά.
Εκτός Αττικής - Παράδοση μέσω Μεταφορικής για παραγγελίες κάτω των 150€ (+6,00 € τα πρώτα 15kg, +0,20€ για κάθε επιπλέον) Παράδοση μέσω Μεταφορικής εκτός Αττικής, παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής της πόλης σας. Το κόστος αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρείας εκτός του νομού Αττικής για παραγγελίες αξίας κάτω των 150 € έως και 15 κιλά είναι 6,00 € και 0,20 € για κάθε επιπλέον κιλό ογκομετρικά. Η παράδοση μέσω μεταφορικής προϋποθέτει την προεξόφληση της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.
Εκτός Αττικής - Δωρεάν παράδοση μέσω Μεταφορικής για παραγγελίες άνω των 150€ (Δωρεάν) Δωρεάν παράδοση μέσω Μεταφορικής εκτός Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του νομού Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας), παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής της πόλης σας, για παραγγελίες αξίας άνω των 59 € ανεξαρτήτως βάρους. Η παράδοση μέσω μεταφορικής προϋποθέτει την προεξόφληση της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή. Εξαιρούνται αποστολές διπλής φόρτωσης (π.χ. Θάσος, Αλεξανδρούπολη), όπου θα χρειαστεί τηλεφωνική συνεννόηση και πιθανή επιπλέον χρέωση.
Υπηρεσίες & Συνδρομές Ανεξαρτήτως Προορισμού
Υπηρεσίες χωρίς κόστος παράδοσης Οδηγίες χρήσης και λεπτομέρειες για την υπηρεσία σας θα σας σταλούν δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!