ADIDAS R-21x Κωπηλατική 343182124

343182124
Γράψτε μια κριτική
1,421.00
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+
Κωπηλατική ADIDAS® R-21x

Η R-21x φέρνει όλα τα οφέλη της κωπηλασίας στο σπίτι σας για μια από τις καλύτερες εμπειρίες προπόνησης!

Είναι εξοπλισμένη με 12 προ-εγκατεστημένα προγράμματα και 16 επίπεδα ηλεκτρονικής και αέρος αντίστασης, εύκολα ελεγχόμενα από τα πλήκτρα γρήγορης ρύθμισης στις λαβές. Παρακολουθήστε τα δεδομένα προπόνησής σας στην ευκρινή κονσόλα LCD ή μέσω της διεθνούς εφαρμογής Kinomap, χάρη στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth.

Η απόλυτη άσκηση
Οφέλη της Κωπηλασίας

Η R-21x ασκεί όλες τις μείζονες ομάδες μυών ομοιόμορφα, κάνοντας την την πιο αποτελεσματική αεροβική άσκηση. 

Κάψτε πάνω από 1000 θερμίδες την ώρα, δουλέψτε το 84% της μυϊκής σας μάζας, στοχεύστε τους μύες του κορμού και ενδυναμώστε τη στάση σώματος, βοηθώντας στη μείωση των πόνων πλάτης και βελτιώνοντας την υγεία των κλειδώσεων και την ευλυγισία.

Οθόνη LCD
Υψηλή απόδοση

Η ρυθμιζόμενη οθόνη LCD προσφέρει σε πραγματικό χρόνο, όλες τις ενδείξεις προπόνησης που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της ταχύτητας, της απόστασης, των θερμίδων, των επαναλήψεων ανά λεπτό και του χρόνου/500m.

Με τον περιλαμβανόμενο αισθητήρα στήθους μπορείτε να μεταδίδετε στην κονσόλα ακριβή δεδομένα, ώστε να ελέγχετε την πρόοδό σας.

Bluetooth & Kinomap
Παρακολούθηση Δεδομένων Άσκησης

Η R-21x διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth® για να παρακολουθείτε διαχρονικά την πρόοδό σας και να συνδέεστε με εφαρμογές προσομοίωσης διαδρομής.

Μπορείτε, επομένως, να συνδεθείτε με την εφαρμογή Kinomap, να επιλέξτε ένα βίντεο και και παρακολουθήστε την κίνησή σας μέσα στο χάρτη επιλεγμένων διαδρομών και των σχετικών βίντεο που τις συνοδεύουν. Η εφαρμογή θα αλλάζει αυτόματα την κλίση ή την αντίσταση του εξοπλισμού σας, ώστε να ταιριάζει με τη διαδρομή που επιλέξατε!

Μέτρηση παλμού

Με τη ζώνη στήθους που περιλαμβάνεται, μπορείτε να μετράτε τον καρδιακό παλμό σας με καλύτερη ακρίβεια, ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Άνεση

Η R-21x είναι εξοπλισμένη με σέλα υψηλής πυκνότητας και διαθέτει ρυθμίσεις για την πλατφόρμα και τους ιμάντες ποδιών, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η κωπηλασία ταιριάζει πλήρως στις ανάγκες σας.

Αλυσίδα αντί ιμάντα

Η R-21x διαθέτει σύστημα επαναφοράς με αλυσίδα, το οποίο προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τον τυπικό ιμάντα.

Περιγραφή Συσκευασίας
Βάρος58.54 kg
Μήκος126.00 cm
Πλάτος50.00 cm
Ύψος105.00 cm
Τεχνικές Λεπτομέρειες

Ράγες
1
Αντίσταση
16 επίπεδα, ηλεκτρονικής (με πλήκτρα γρήγορης ρύθμισης) και Αέρα
Πηγή ενέργειαςΗλεκτρική
Σύστημα επαναφοράςΑλυσίδα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα
Οθόνη
LCD
ΕνδείξειςΤαχύτητα, χρόνος, απόσταση, θερμίδες, επαναλήψεις ανά λεπτό, χρόνος/500m
Ένδειξη καρδιακών παλμών
Ναι, περιλαμβάνεται τηλεμετρική ζώνη στήθους
Βάση για Κινητό-TabletΝαι
Bluetooth®Ναι
ΡυθμίσειςΡυθμιζόμενη γωνία Κονσόλας, Πλατφόρμας Ποδιών, Δεστρών Ποδιών
Μέγιστο Βάρος Χρήστη150 kg
Ελάχιστη ηλικία χρήστη14 έτη
Ρόδες ΜεταφοράςΝαι
Σταθεροποιητές ΕδάφουςΝαι
Διαστάσεις (συναρμολογημένη)238 (Μ) x 55.8 (Π) x 125 (Y) cm
Καθαρό βάρος49.91 kg
Εγγύηση2 έτη
Πιστοποίηση

CE

Διαστάσεις:
50.00x105.00x126.00
Μάρκα/Κατασκευαστής:
ADIDAS Training Equipment

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές