Aλτήρας Πολυγωνικός Polygon PU Series - 30,00Kg 94365

597414
Γράψτε μια κριτική
147.40
Kg
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η AMILA έχει δημιουργήσει πολλές σειρές αλτήρων προκειμένου να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο. Η σειρά Polygon PU Series, ανήκει στην κατηγορία των Premium προϊόντων, με την υπογραφή της AMILA. Υψηλής ποιότητας υλικά, άρτια εξωτερική εμφάνιση, ιδιαίτερη διαδικασία παραγωγής και χρωμίωσης της λαβής, χαραγμένο Knurl είναι από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα προϊόν για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Υλικό PU - Λεπτό Προφίλ Αλτήρα

Η σειρά αλτήρων PU της AMILA είναι μια exclusive επιλογή για αυτούς που δεν ψάχνουν μόνο την λειτουργικότητα αλλά και την καλαισθησία. Κατασκευασμένοι εξωτερικά από πολυουρεθάνη, ένα πολύ σκληρό πλαστικό, εγγυόνται την καλύτερη αντοχή σε σημάδια στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την προστασία του πατώματος του γυμναστηρίου ή του σπιτιού σας. Το λογότυπο AMILA είναι σε κόκκινο χρώμα, και τα κιλά σε λευκό, ενώ και τα 2 θα παραμείνουν στην θέση τους αναλλοίωτα καθώς είναι ενσωματωμένα στο υπόλοιπο σώμα και όχι βαμμένα. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την σειρά είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορείτε να γυρίσετε σε άλλη.

Σε αντίθεση με τα κλασικά εξάγωνα με επένδυση λάστιχου, τα AMILA PU έχουν λεπτό προφίλ, μειώνοντας τον όγκο του αλτήρα, κάνοντας τον χώρο σας να μοιάζει πιο μοντέρνος και πολυτελές

Ίσια Αντιολισθητική Λαβή Χρωμίου

Η λαβή της σειράς αλτήρων Amila Polygon PU Series, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και χρωμιωμένη για καλύτερη αντοχή έναντι της σκουριάς. Το μήκος της λαβής είναι 15 εκατοστά, ενώ το πάχος είναι 32.2 χιλιοστά. Το αντιολισθητικό μέρος της λαβής (knurl) μοτίβου διαμαντιού, μεγέθους 13 εκατοστών, δεν είναι ιδιαίτερα τραχύ, δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους αλτήρες ακόμα και χωρίς γάντια.

  • Βάρος (Kg) : 30.0
  • Υλικό : Ατσάλι
  • Επικάλυψη : PU
  • Λαβή : Χρωμίου
  • Σχήμα : Πολυγωνικό
  • Χρώμα : Μαύρο
  • Fixed : Ναι
  • Σειρά : Polygon PU
Fixed:
Ναι
Keep:
Βάρος:
30Kg
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA
Σειρά:
Polygon PU
Υλικό:
Ατσάλι
Χρώμα:
Μαύρο

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές