Βαράκια Πισίνας 2 Δαχτυλίδια 47291

914972
Γράψτε μια κριτική
31.11
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+
Σετ αλτηράκια πισίνα για προπόνηση στο νερό. Κατασκευασμένα και σχεδιασμένα να θυμίζουν τα κλασικά αλτηράκια αλλά στην θέση των δίσκων υπάρχουν σφουγγάρια από EVA. Η λαβή είναι με επένδυση μαξιλαριού για να είναι πιο άνετα στο χέρι. Σε αντίθεση με τα κλασικά αλτηράκια, εκτός νερού είναι πολύ ελαφριά ενώ παίρνουν το βάρος μόλις μπουν στο νερό. Με το ειδικό εξάρτημα μπορείτε να μετατρέψετέ το ζευγάρι αλτηράκια σε "μπάρα" Αν και το EVA είναι ένα υλικό που στεγνώνει εύκολα και γρήγορα καλό θα ήταν να τα αφήνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να στραγγίζουν
Επιπλέον Πληροφορίες
  • Για άθληση στο νερό
  • Βιδωτά καπάκια για εύκολη αλλαγή
  • Με το εξάρτημα για ένωση μπορείτε να ενώσετε 2 αλτήρες μαζί για μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων (μπάρα)
  • Είδος : Βαράκια Πισίνας
  • Υλικό : EVA
  • Χρώμα : Μαύρο/Μπλέ
  • Βάρος (gr) : 690
  • Διαστάσεις (cm) : 17x12x36
Βάρος:
0.69Kg
Διαστάσεις:
17x12x36
Είδος:
Βαράκια Πισίνας
Υλικό:
EVA
Χρώμα:
Μαύρο/Μπλε

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές