Δίσκος AMILA PU Series 50mm 2,5Kg 84642

438449
Γράψτε μια κριτική
12.38
Kg
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η σειρά Ολυμπιακών δίσκών AMILA PU Series είναι κατασκευασμένοι από κορυφαίας ποιότητας μαντέμι, με επικάλυψη PU. Το δαχτυλίδι στην μέση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για υψηλή αντοχή και ευκολία εναλλαγής δισκών στην μπάρα. Έχει την πολυ ωραία αίσθηση mat υφής ενώ απουσιάζουν εντελώς οι δυσάρεστες οσμές. Η ποιότητα του χαρακτηρίζεται ως Full Commercial!

Επικάλυψη PU:
Ο δίσκος αφού σχηματιστεί με το μαντέμι μπαίνει στο καλούπι για να γίνει η επικάλυψη με PU. Το συγκεκριμένο υλικό (πολυουρεθάνη) είναι ενα θερμοπλαστικό πολυμερές το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αντοχή στην τριβή, υψηλή αντοχή στην διάτμηση και της υψηλής ελαστικότητας, αντοχή στην υγρασία, κάνοντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Θεωρείται η κορυφαία λύση επικάλυψης, καθώς το υλικό δεν χαράσεται, προστατεύεται το πάτωμα και θεωρείται κορυφάιας ασθητικής καθώς κατά την διαδικασία παραγωγής μπορεί να προστεθεί διαφορετικό χρώμα στα διαφορετικά μερή κάνοντας τον χρωματισμό ουσιαστικά αθάνατο στο χρόνο.

Οι δίσκοι είναι μαύρου χρώματος με το λογότυπο και τα κιλά να είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα δίνοντας ένα δυναμικό τόνο στον χώρο σας


Επιπλέον Πληροφορίες
  • Κορυφαία αντοχή, δεν χαράσσονται, δεν καταστρέφονται
  • Απουσία οποιασδήποτε οσμής
  • Προσφέρουν καλή προστασία στο δάπεδο
  • Έχουν εξαιρετική αίσθηση
  • Βάρος (Kg) : 2.50
  • Διάμετρος Δαχτυλιδιού (mm) : 50
  • Επικάλυψη : PU
  • Υλικό Δίσκου : Μαντέμι Υψηλών Προδιαγραφών
  • Υλικό Δαχτυλιδιού : Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Χρώμα : Μαύρο
  • Διάμετρος Δίσκου (cm) : n/a
  • Σειρά : PU Series
Βάρος:
2.50Kg
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA
Σειρά:
PU Series
Χρώμα:
Μαύρο

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές