Hip Circle Band 88246

737886
Γράψτε μια κριτική
5.39
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Εάν ψάχνεται ένα νέο αξεσουάρ για την εκγύμναση του κάτω μέρους του σώματος το Hip Band από την AMILA® είναι αυτό που ψάχνεται. Κατασκευασμένο από ύφασμα και φυσικό Latex υψηλής ποιότητας! Οι ραφές στην ένωση είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες ενώ οι τα άκρα του λάστιχου είναι και αυτά με επένδυση, με αποτέλεσμα να σας κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Επιπλέον λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών η αντίσταση θα παραμείνει υψηλή για αρκετό διάστημα.

Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας με το Hip Band από την AMILA® και εκτελέστε μια πληθώρα ασκήσεων όπως Squats, Glute Bridges, Donkey Kicks, Straight Leg Raises, Monster Walk, Lunges. Δυναμώστε γλουτούς, γάμπες, τετρακέφαλους, κοιλιακούς και φτιάξτε ένα τέλειο κορμί!

Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επίσης είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Εύκολο στην μεταφορά μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο αντίστασης.

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι υψηλής ποιότητας, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

  • Είδος : Hip Loop Band
  • Υλικό : Latex εσωτερικά, Βαμβάκι εξωτερικά
  • Χρώμα : Μαύρο
  • Διαστάσεις (cm) : 43x8
  • Πάχος Λάστιχου (mm) : 300
Διαστάσεις:
43x8
Είδος:
Hip Loop Band
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA
Υλικό:
Latex εσωτερικά, Βαμβάκι εξωτερικά
Χρώμα:
Μαύρο

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές