Ισοθερμική Τσάντα - Ψυγείο Escape 10L 13466

789339
Γράψτε μια κριτική
8.16
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η ισοθερμική τσάντα Escape θα διατηρήσει την θερμοκρασία των τροφίμων σας κατά την καθημερινή τους μεταφορά. Κατασκευασμένη από καμβά. Διαθέτει ιμάντα ώμου για πιο εύκολη μεταφορά. Ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση.

Καθημερινή Χρήση - Μεταφορά Φαγητού

Μεταφέρετε φαγητό στην παραλία, ένα φρούτο, ένα νερό ή ακόμα και το φαγητό σας προς την δουλειά χωρίς τον φόβο να αλλοιωθεί λόγω εξωτερικής θερμοκρασίας. Ακόμα, συχνά υπάρχει ανάγκη μεταφοράς φαρμάκων ή αλοιφών που είναι ευαίσθητες. H Ισοθερμική τσάντα 10L θα σας λύσει τα χέρια. Το πλεονέκτημά της απέναντι στα φορητά ψυγεία, είναι φυσικά ο όγκος και η φορητότητα. Όταν δεν την χρειάζεστε μπορείτε πολύ εύκολα να την διπλώσετε και να την αποθηκεύσετε, σε ένα συρτάρι, χωρίς να σας πιάνει ιδιαίτερο χώρο. Διαθέτει 2 θήκες στα πλάγια για αποθήκευση κλειδιών ή μικροαντικειμένων.

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Κατασκευασμένη από καμβά εξωτερικά με επένδυση αλουμινίου και αφρό 5mm για μέγιστα αποτελέσματα θερμομόνωσης. Τα φερμουάρ έχουν puller με χαραγμένο το λογότυπο της Escape και αντιολισθητική επιφάνεια.

  • Χωρητικότητα (L) : 10
  • Επένδυση : Αλουμίνιο
  • Τύπος : Τσάντα
  • Διαστάσεις (cm) : 28x21x19
  • Υλικό Εξωτερικό : Καμβάς
  • Υλικό Γέμισης : Αφρός PE 5mm
Βάρος:
0.416667Kg
Διαστάσεις:
28x21x19
Μάρκα/Κατασκευαστής:
ESCAPE
Τύπος:
Τσάντα

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές