Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA Power Tower PT550 91600

075886
Γράψτε μια κριτική
268.77
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Το μονόζυγο - δίζυγο AMILA Power Tower PT550 αποτελεί μια ιδανική λύση για αυτούς που προτιμάνε την προπόνηση με κύρια αντίσταση την βαρύτητα! Υψηλής ποιότητας υλικά, τόσο στο σίδερο, όσο και στα μαξιλάρια συνθέτουν ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους χρήστες! Γυμνάστε στήθος, πλάτη, χέρια και κοιλιακούς απλά με το AMILA Power Tower 550.

Γυμνάστε Κοιλιακούς - Κάντε Βυθίσεις
Ένα καλό δίζυγο θα πρέπει να σας επιτρέπει την άνετη στήριξη του βάρους σας στα μαξιλάρια για την εκγύμναση των κοιλιακών σας. Για αυτό το λόγο τα μαξιλάρια είναι υψηλής πυκνότητας και πάνω από 6,3 εκατοστά. Ακουμπήστε τους αγώνες σας αρχίστε τα AB Crunches χωρίς αχρείαστους πόνους και επικεντρωθείτε στην άσκηση, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα.Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για να είναι μαλακές προσφέροντας ωραίο grip για να μπορείτε να κάνετε βυθίσεις άνετα, δίχως περιττούς πόνους στις παλάμες. Η αρχιτεκτονική του AMILA PT550 σας επιτρέπει την άσκηση χωρίς τον φόβο ότι το δίζυγο μπορεί να μετακινηθεί, καθώς θα παραμείνει για εσάς στην θέση του σταθερό.

Σηκώστε τις Χειρολαβές
Προκειμένου να εκτελέσετε ασκήσεις στο μονόζυγο, με μια απλή κίνηση και ασφαλίζοντας με τον πείρο μπορείτε να σηκώσετε τις χειρολαβές. Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μονόζυγο απρόσκοπτα, χωρίς περιορισμένο χώρο. Με αυτό τον τρόπο κατασκευής, το AMILA PT550 καταλαμβάνει μικρότερο χώρο, δίνοντας περισσότερο "αέρα" και στο μάτι.

Πολλαπλές Λαβές.
Το μονόζυγο έχει πολλαπλές λαβές για εναλλαγή των ασκήσεων από κλειστή σε ανοιχτή λαβή και ανάποδα. Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για άνεση και καλό grip για να είστε σίγουροι για το κράτημα, χωρίς όμως τον φόβο του πόνου ακόμα και μετά από μακροχρόνια προπόνηση. Ξεκινήστε τις έλξεις, και γυμνάστε τον άνω μέρος του σώματος με την βοήθεια του AMILA PT550

Λαβές Push - Ups
Στο κάτω μέρος του AMILA PT550 θα βρείτε ενσωματωμένες 2 λαβές για Push-Ups. Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για μαλακό για άνετο grip, το οποίο δεν θα σας κουράσει ακόμα και μετά απο πολύωρη άσκηση.


Δείτε το Video συναρμολόγησης του Μονόζυγου/Δίζυγου AMILA PT550

  • Διαστάσεις (cm) : 121x115x213
Βάρος:
43.5Kg
Διαστάσεις:
121x115x213
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές