Μονόζυγο τοίχου 84632

407116
Γράψτε μια κριτική
65.53
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Το μονόζυγο είναι το τέλειο όργανο για γυμναστική στο σπίτι για την εκγύμναση (τόνωση και ενδυνάμωση) του άνω κορμού του σώματος. Για αυτούς που θέλουν να πάνε την άσκηση τους ένα βήμα παραπέρα και το μονόζυγο πόρτας πλέον είναι παρελθόν για αυτούς, η λύση του μονόζυγου τοίχου είναι ιδανική. Πολύ δυνατή και στιβαρή κατασκευή για να αντέξει πολλά κιλά. Χρησιμοποιήστε το γιλέκο βαρών σας και κάντε έλξεις, η αντοχή του μονόζυγου δεν θα σας προβληματίσει ούτε στιγμή. Εκτός όμως από μονόζυγο μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και σαν Wall-Mount. Δέστε τους ιμάντες προπόνησης σας (suspension training) ή περάστε τα λάστιχα σας και κάντε ασκήσεις με άνεση όπως ποτέ άλλοτε. Το Μονόζυγο τοίχου από την AMILA είναι εκεί για να σας στηρίξει.

Ιδανικό για γυμναστήριο σπιτιού αλλά και του μικρού επαγγελματικού χώρου σας, σαν μια μόνιμη και σταθερή λύση. Εκτός από τον τοίχο μπορείτε να το τοποθετήσετε και στο ταβάνι.

Επιπλέον Πληροφορίες
  • Στερέωση: Δυνατότητα βιδώματος στο ταβάνι
  • Υλικό Λαβής : Σίδερο
  • Εγκατάσταση (Τοίχο, Πόρτα) : Tοίχο
  • Διαστάσεις (cm) : 117,4x63,6x32,6
Βάρος:
9.97Kg
Διαστάσεις:
117,4x63,6x32,6
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές