Μπάλα Water Polo Mikasa WP440C No. 4 41892

922564
Γράψτε μια κριτική
56.09
4
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η μπάλα Water Polo WP440C της MIKASA ήρθε να αντικαταστήσει την W6009W. Διαθέτει νέες τεχνολογίες τόσο στην κατασκευή όσο και στα υλικά βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού. Η WP440C αποτελεί την μπάλα της ομοσπονδίας από το 2023, χρονιά που κυκλοφόρησε η μπάλα.

Βελτίωση GRIP και Ποιότητας

Ένα από τα ζητούμενα στον σχεδιασμό της νέας μπάλας από την MIKASA ήταν η βελτίωση του Grip που προσφέρει η μπάλα στους παίχτες. Το grip στις παραδοσιακές μπάλες Water Polo επιτυγχάνεται μέσω της κάθετης επαφής των δαχτύλων με των παράλληλων γραμμών στην εξωτερική επιφάνεια της μπάλας. Αυτή η τεχνοτροπία ονομαζόταν “Buffing”. Αυτή η τεχνοτροπία δεν βοηθούσε όταν οι αθλητές κατά την διάρκεια του αγώνα έβαζαν παράλληλα τα δάχτυλα τους με τις παράλληλες γραμμές. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει το νέο υλικό της MIKASA που λέγεται Foam Rubber. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας προσφέρει 26% καλύτερο grip.

Μείωση Περιβαλλοντολογικού Αποτυπώματος.

Το νέο υλικό Foam Rubber, δεν βοήθησε μόνο στην σταθερότητα της ποιότητας ή στην αύξηση του grip, αλλά και στην μείωση σπατάλης λάστιχου κάνοντας την μπάλα πιο φιλική στο περιβάλλον. Σύμφωνα με την MIKASA η νέα μπάλα έχει μείωση σπατάλης λάστιχου κατά 99%

Επιπλέον Πληροφορίες
  • Η επίσημη γυναικεία μπάλα της ομοσπονδίας
  • Πληρεί τα πρότυπα του παγκοσμίως υψηλοτέρου επιπέδου πρωταθλημάτων
  • Είδος : Μπάλα Polo
  • Μέγεθος : 4
  • Υλικό : Foam Rubber
  • Βάρος (gr) : 400-450
  • Περιφέρεια (cm) : 65-67
  • World Aquatics Approved : Ναι
Βάρος:
0.4Kg
Είδος:
Μπάλα Polo
Μέγεθος:
4
Υλικό:
Foam Rubber

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές