Πεδιλα Hunter Xdive Aquatic Blue 42/43 63155

745420
Γράψτε μια κριτική
26.90
42/43
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Ο σχεδιασμός του HUNTER είναι βασισμένος στην τεχνολογία ώθησης μέσω καναλιών.

Διαθέτει δύο πλευρικά κανάλια και ένα μεγαλύτερο κεντρικό τα οποία μεγιστοποιούν την διοχέτευση και την μετακίνηση νερού με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ώθηση ισχύος με ελάχιστη καταβολή προσπάθειας σε σύγκριση με άλλα πτερύγια ίδιου μεγέθους.

Επίσης διαθέτει πλευρά (ribs) ενισχυμένα με καουτσούκ και δύο τρύπες στο επάνω μέρος της λεπίδας με σκοπό την εκτόνωση της πίεσης του νερού κατά την μετακίνηση του.

Το εργονομικά σχεδιασμένο κλειστό πέλμα του είναι κατασκευασμένο από μαλακό θερμοπλαστικό ελαστικό προσφέροντας την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και άνεση.

Το HUNTER διατίθεται σε έξι μεγέθη .

Συσκευασία PVC bag



Μεγέθη: 36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47

Χρώματα : Μπλε, Κίτρινο, Μάυρο, Κόκκινο

Βάρος:
0.00Kg
Μέγεθος:
42/43
Χρώμα:
AQUATIC BLUE

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές