Σκίαστρο Παραλίας Keumer Αυτόματο 11242

638489
Γράψτε μια κριτική
73.57
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Το αυτόματο σκίαστρο παραλίας από την Keumer, είναι για τους λάτρεις της παραλίας. Απευθύνεται σε αυτούς που περνάνε πολλές ώρες στην παραλία και θέλουν να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ή ακόμα και για αυτούς που τις λίγες ώρες που βρίσκονται εκεί να έχουν μια ιδανική εμπειρία. Υψηλής ποιότητας κατασκευή,

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή
Το σκίαστρο παραλίας από την Keumer διαθέτει δάπεδο αντοχής από ύφασμα Oxford 210D. Ενώ το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από Polyester 190T. Διαθέτει ειδική επίστρωση UPF50+ για να μην περνάνε οι ακτίνες του ηλίου προσφέροντας σας μια ιδανική σκιά κάνοντας την παραμονή σας στην θάλασσα μια ευχάριστη εμπειρία. Διαθέτει επίστρωση PU1000 για αδιαβροχοποίηση.

Αυτόματος Μηχανισμός
Απολαύστε την ευκολία που προσφέρει το αυτόματο σύστημα της ανοίγματος της Keumer, και ξεγνοιάστε από τα προβλήματα. Απλώστε το σκίαστρο και ανοίξτε τις αρθρώσεις και σε μισό λεπτό το σκίαστρο θα είναι έτοιμο ενώ το μάζεμα δεν θα σας πάρει πάνω από 1 με 1,5 λεπτό, σχεδόν όσο θα χρειαστείτε για να διαβάσετε αυτό το κείμενο!

Τσάντα Μεταφοράς
Η σκηνή έρχεται σε υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς με 2 ιμάντες ώμου – και ιμάντες σύσφιξης, και κλείσιμο με φερμουάρ για άνετη αποθήκευση και μεταφορά. Το μέγεθος της τσάντας μαζί με την σκηνή είναι περίπου 88x16x14 εκατοστά με το βάρος περίπου 3,6 κιλά

Περιμετρική Θέα – Ιδιωτικότητα
Για την καλύτερη θέα αλλά και τον καλύτερο εξαερισμό το σκίαστρο περιλαμβάνει 3 μεγάλα παράθυρα (1 σε κάθε πλευρά) και σας επιτρέπει να έχετε περιμετρική θέα όπου και να κάτσετε. Το κάθε παράθυρο διαθέτει σίτα αλλά και επένδυση αλουμινίου για την καλύτερη σκίαση. Το μακρύ δάπεδο μπορεί να χρησιμεύσει ως ψάθα απλώνοντας πάνω την πετσέτα ή μπορεί και να κλείσει για να αποκτήσετε περισσότερη ιδιωτικότητα.

Μέγεθος
Το μέγεθος του σκιάστρου είναι είναι 280x150 εκατοστά και το μέγιστο ύψος είναι στα 150 εκατοστά.

Επιπλέον Πληροφορίες
  • Υλικό: Polyester 190T Silver Coating UV προστασία, PU 1000
  • Πάτωμα: 210D Durable Oxford, PU 1500mm
  • Αυτόματο άνοιγμα κλείσιμο για περισσότερη ευκολία > Διαστάσεις συσκευασίας: 88x16x14
  • Διαστάσεις (cm) : 280x150x150
  • Υλικό : 190T Polyester Silver Coated / 210D Oxford / UV protection
  • Τύπος : Σκίαστρο
Βάρος:
3.6Kg
Διαστάσεις:
280x150x150
Μάρκα/Κατασκευαστής:
KEUMER
Τύπος:
Σκίαστρο
Υλικό:
190T Polyester Silver Coated / 210D Oxford / UV protection

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές