Στρώμα / Ξαπλώστρα Παραλίας Escape Sun Lounger Beach Mat 11792

780440
Γράψτε μια κριτική
24.77
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η ξαπλώστρα/ψάθα παραλίας από την Escape έρχεται να δώσει λύση στο δίλημμα μεταξύ φορητότητας και άνεσης. Μεταφέρεται εύκολα καθώς διαθέτει θήκη μεταφοράς. Ξαπλώστε και απολαύσετε μια μέρα στην παραλία με την Escape Sun Lounger Beach Mat.

Άνεση και Ξεκούραση στην Παραλία

Η ξαπλώστρα/ψάθα από την Escape ήρθε για να λύσει το πρόβλημα της φορητότητας των τρίσπαστων ξαπλωστρών με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος στην άνεση. Σε αντίθεση με φθηνότερα παρόμοια προϊόντα που δεν διαθέτουν (ή διαθέτουν ελάχιστο) μαξιλάρι κατά μήκος, η Escape Sun Lounger Beach Mat διαθέτει μαξιλάρι πάχους δύο εκατοστών (20mm) προσφέροντας μέγιστη χαλάρωση. Το μήκος της ξαπλώστρας είναι 164cm, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του σώματος, ενώ διπλωμένη οι διαστάσεις της είναι 56×47×6cm.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής

Το εξωτερικό ύφασμα της ξαπλώστρας είναι Oxford 600D (με επικάλυψη PVC), ένα υλικό που έχει υψηλή αντοχή στην καθημερινή τριβή. Ο σκελετός είναι από ατσάλι διαμέτρου 16 χιλιοστών και πάχους από 0,6 έως 0,8. Ο ρυθμιστής κλίσης είναι μασίφ ατσάλι πάχους 8 χιλιοστών.

Επιπλέον Πληροφορίες
  • Τσάντα μεταφοράς: 210D
  • Μαξιλάρι: 31x9x2cm με γέμιση EPE
  • Διπλωμένη: 56x47x6cm
  • Σκελετός: Διαμέτρου 16mm με ηλεκτροστατική βαφή
  • 2 τσέπες στο πίσω μέρος
  • Υλικό Σκελετού : Ατσάλι
  • Πτυσσόμενη : Ναι
  • Διαστάσεις (cm) : 165x47x44
  • Βάρος (Kg) : 1.65
  • Πάχος Σκελετού (mm) : 0,6 Κάτω / 0,8 Επάνω / 8 το στήριγμα
  • Ύφασμα : Oxford 600D με επικάλυψη PVC
  • Χρώμα : Γαλάζιο
Βάρος:
1.65Kg
Διαστάσεις:
165x47x44
Μάρκα/Κατασκευαστής:
ESCAPE
Χρώμα:
Γαλάζιο

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές