Ζώνη για Power Yoga AMILA Charcoal 96831

592762
Γράψτε μια κριτική
3.84
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
+

Η Yoga Belt (Ζώνη ή Ιμάντας Yoga) απευθύνεται σε όλους τους Yogi ανεξαρτήτως επιπέδου. Ο ιμάντας σας βοηθάει στην αύξηση του εύρους των κινήσεων κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσω Yoga Belt;

Η ζώνη Yoga προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια της πρακτικής, ενώ είναι αξεσουάρ εύκολο στη μεταφορά και σχετικά οικονομικό. Μερικά από αυτά που προσφέρει είναι:

  • Καλύτερη ευθυγράμμιση της στάσης του σώματος. Όταν ξεκινάτε να εκτελείτε νέες στάσεις στην yoga είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε τη στάση του σώματος. Η χρήση ζώνης θα σας βοηθήσει να έχετε σωστή στάση, με αποτέλεσμα οι μύες σας να αρχίσουν να «θυμούνται» σε κάθε επόμενη πρακτική.
  • Προστασία από τραυματισμούς. Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα θελήσετε να κάνετε πιο δύσκολες ασκήσεις, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού. Με τη ζώνη θα κάνετε σωστό stretch μειώνοντας, τον κίνδυνο αυτό.
  • Απόκτηση μακρύτερων μυών. Όπως είπαμε, η ζώνη βοηθάει στο σωστό και πιο εύκολο τέντωμα. Προσοχή όμως, να το κάνετε με σύνεση και σιγά σιγά χωρίς υπερβολές.

Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τους χρόνους επίτευξης των στόχων σας.

Γιατί να αγοράσω την Yoga Belt της AMILA;

Η Ζώνη Power Yoga AMILA είναι κατασκευασμένη από ένα μείγμα βαμβακιού με πολυεστέρα το οποίο προσφέρει τόσο απαλή αίσθηση όσο και υψηλή αντοχή. Διαθέτει διπλό τετράγωνο κούμπωμα υψηλής αισθητικής για να μπορείτε να ρυθμίζετε το μέγεθος της θηλιά όπου που επιθυμείτε. Οι διαστάσεις της είναι 3,8×240cm, καθιστώντας την ιδανική για τους περισσότερους χρήστες.

  • Είδος : Ζώνη Yoga
  • Υλικό : Βαμβάκι 67%, Πολυεστέρας 33%
  • Διαστάσεις (cm) : 3,8x240
Keep:
Βάρος:
0.14Kg
Διαστάσεις:
3,8x240
Είδος:
Ζώνη Yoga
Μάρκα/Κατασκευαστής:
AMILA
Υλικό:
Βαμβάκι 67%, Πολυεστέρας 33%

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές